Текстильні ковбасні
оболонки

ФОРМА ВИГОТОВЛЕННЯ:

Вироби у формі батонів:

  • найбільш поширена та доступна форма текстильних оболонок

  • діаметр батонів від 50 до 160мм, довжина від 250 до 500мм

  • виконується прошивка від одного до восьми зовнішніх швів уздовж і декоративні перетяжки впоперек і по діагоналі батона.

Вироби у формі рукава:

  • найбільш наближена до вимог сучасного виробництва форма випуску текстильних оболонок

  • це найбільш економічно виправдана форма великих виробництв

  • рукави діаметром від 50 до 160мм, і довжиною по 5 метрів.

 

Штучні вироби, що імітують форму, розмір і колір кишок:

  • це імітаційні текстильні шлунки та синюги, які широко застосовуються при виготовленні зельців, сальтисонів, паштетів тощо.

ГАЛЕРЕЯ ПРОДУКЦІЇ​

3-1
3-2
3-3
3-4
3-5
3-6
3-7
3-8
3-9
3-10
previous arrow
next arrow
3-1
3-2
3-3
3-4
3-5
3-6
3-7
3-8
3-9
3-10
previous arrow
next arrow

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

ЗАМОЧУВАННЯ:

При виробництві сиров’ялених та сирокопчених ковбас рекомендується замочування оболонки в соляному або антисептичному розчині для запобігання розвитку небажаної мікрофлори.

 

Для варенокопченої, напівкопченої, сиров’яленої та сирокопченої ковбаси рекомендується оболонка з полотна чорного та білого кольору з малюнком “цвіль”.

РОБОТИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

3.1
3.2
3.3
3.4
3.5
3.6
3.7
3.8
previous arrow
next arrow
3.1
3.2
3.3
3.4
3.5
3.6
3.7
3.8
previous arrow
next arrow

Напишіть нам, якщо бажаєте придбати нашу оболонку або якщо Вам потрібна рекомендація стосовно найкращої оболонки для ваших рецептур!

Прокрутка до верху